irónia 2012.12.17. 10:25

Zajpóz

Panelben lakom, ilyen 4 emeletes cucc, csomó nyugger honfoglalóval. Hót nyugi van általában. Reggelente lecsoszognak a postaládához, bosszankodnak, ha egy kutya odaszarik a járdára, nem tudsz elmenni észrevétlenül a hátuk mögött köszönés nélkül és mindig akkor nyitják ki az ajtót, mikor épp leejtesz egy darab szemetet. Szóval őrjöngő Pink koncertre meg Metallica-ra nem szoktam ébredni, viszont megrögzötten kezd kialakulni az a fóbiám, hogy ha hallok valami zajt, kopogást, püffenést, szóval a következő játszódik le a kicsi agyamban. Megjegyzem, egy perverz állat vagyok, aki tudja, tudja, aki nem, az meg most már igen. Tehát egy közepes koppanás jön a hálószoba falam mellől. És ekkor elindul a fogaskerék: Tuti dugnak és az éjjeliszekrényen lévő 2 kilós bráner pont nekipuffant a falnak, miközben azt a pózt gyakorolják, amit én láttam a velvet weboldalán múlt héten, vagy nem is, lehet hogy éppen ki van kötözve anyuka és apuka miközben hátulról reszeli, szóval közben leesett a papucs vagy tűsarkú -ááá ez nagyon üt - a lábáról. De az száz, hogy szex van. És ez így meg minden egyes hangra. A fenti szomszéd, hallhatóan odébb húzza a fotelt. Ohh, az is kefél, tuti. Szemből kapja az ívet, azért moccan meg a fotel fa lába a kövön. Egy nagy, erős koppanás. Nah, kiesett az elem a vibrátorból. Ezer százalék. Valaki felnevet. Ez meg biztos, most tudta meg, hogy papának végre felállt. Konyha fölött, a gázcsövön jön a hang. Nah, már megint a pulton kefélnek. És közben meg az igazság, valószínűleg annyi, hogy mondjuk feldőlt az olaj, vagy a vérnyomásmérőnek helyett kellett csinálni a vízhajtó mellett, vagy odébb kellett tenni a széket, mert nem fért el a fáslizáshoz a beteg lába, Margit néninek. Tudom, tudom. 
De már megint koppant valami. Ennyi kiéhezett nyugdíjast én még nem láttam. Ezek már megint dugnak, tuti éppen most csomagolja ki az egyik a bőrkorbácsot meg a síkosítót. Vagy éppen keresik azt a pornókazit, amire Lajos bácsi a legnagyobbakat szokta volt élvezni. Én mondom, nyugdíjba kellene már mennem, mert ezt így sokáig, ennyi szexmániás között, nem lehet kibírni. :)

irónia 2012.12.15. 09:55

A horkolós randi

Laza kis kávézásnak indult, de mivel már rég fárasztottam le magam, ezért javasoltam, hogy vegyük hegyre, Gellérthegyre az irányt, mert hiányzik az a jóleső kis fáradtság a cimbi-combimba. Havertesó vevő volt az ötletre - jah, ne lett volna, tipliztem volna, de izibe - szóval ahogy így caplattunk a hegyre fel, látom, sőt inkább hallom, hogy szipog a csibecsőr. Gondolkodtam, hogy felajánljak-e egy pézsét, de nem akartam így rögtön az első találkozáskor ezzel indítani, de jól is tettem, mert hamarosan elővette a saját textil!!!! - úccsóra nagyfaternál láttam utoljára ilyen öntapadós, hozott anyaggal keményített izét - zsebkendőjét. Gondoltam, megfázott, van ez így. De tévedtem.  :)

Ha legközelebb szipogós csókát pecázom, első körben felcímkézem, hogy vissza a feladónak, mivel mint utólag kiderült, az ilyenek úgy horkolnak, mint állat. Mint egy nukleáris rakétakilövő, mint egy trabant leszakadt kipufogódobbal, mint egy véget nem érő ratattatadrumrdaomkrrrrr​​hrrrrrrgrgrgrggrg. 

Elhívtam tápozni, 3 fogásos lakoma, "Az utolsó vacsora" ehhez képest, sima menza volt. Be is lakott de full hádésan, és leheverőztünk kipihenni a zabálás fáradalmait, mikor is, egyszer csak elaludt. Na itt kezdődött a műsor. Próbáltam én csatornát váltani, felmondani, újraindítani, de csődöt mondtam. Horkolt kibaszottul.  :D

Nem volt más választásom, mondom, ha már itt vagyok, megnézem közelebbről, hogy hogy is működik ez az izé. Lassan kihúzódtam a karja alól, egy pillanatra, mintha feleszmélt volna, de aztán elemi erővel, tízezer wattal indult újra a nagykoncert. Mi a fasznak kell ilyen jól főznöm? Ha nem ízlett volna neki, már tuti dugnánk, de ehelyett, most tanulmányozhatom, hogy akkor a hangosabb-e mikor beszívja vagy mikor kifújja, a levegőt. Én soha nem hittem, hogy ilyen hangos lehet valami, ami nem gép. A szomszédok most már tuti túl vannak a döbbeneten és már az Obi meg Bauhaus prosit nézik, hogy hol olcsóbb a nikecell. Ide kevés lesz, az 5 centi, apjuk. 

Jah, és velem mi lesz? És akkor eszembe jutott, hogy kaptam anyámtól, hogy az is honnan szerezte nem tudom, egy ilyen mini utazós csomagot, és abban volt egy kibaszott narancssárga, de jelenleg rendkívüli értéket képviselő FÜLDUGÓ. Csakhogy, olyan klassz anyaga volt, hogy én barom a múltkor, az egyiket hozzávágtam a macskához, hogy nesze, JÁCC... tehát azt még meg kellett keresni, valahol a kanapé alatt sejtettem. 

Küldetés indul. De aztán négykézláb, elemlámpával a kezemben, félkönyökre ereszkedve, seggemet az égbe meresztve, elgondolkodtam azon, hogy hogy a farkincába kerültem én most pontosan ide és ebbe a pózba? Egész nap nyaltam a kecót, porszívó, felmosás, wc pucolás, versesköteteket leporoltam, nyeglén kinyitottam egy Pilinszky-t, mert az irodalom is itt lakik. Nnnannná... Paníroztam, krumplit pucoltam, hajmosás, borotválkozás, alapozó, pöpec smink, a dudáimat felpolcoltam és vártam, hogy megérkezzen Ő. Aha. Ő, aki olyan erővel horkol az ágyamban, hogy most én a füldugót keresem a kanapém alatt. Hát kell ez nekem? Miért nem rúgok bele, hogy otthon aludjál? Meghívlak, megetetlek, meg sem gyömöszölsz, ehelyett széthorkolod nekem az egész bolygót? 

De aranyból van a szívem, ez az én bazi nagy bajom. A küldetést feladtam, visszadőltem az én drága hangszóróm mellé, csutkára csavart hangerőn hallgattam, hogy mit mesélt az ádámcsutka, garatmandula, vagy az orrsövénye, faszom sem tudja, éppen melyik mondta a magáét a mikrofonba. De hogy alaposan ki volt hangosítva, azt tuti ziher, hundert procent.

De a legjobb most jön. Mikor ember beébredt, tudjátok mit kérdezett? Igen, igen, a következőt: Horkoltam? Épp csak rápillantottam, és azt feleltem, hogy: Nem. Mert te barátom, te nem horkoltál, hanem megvetted a jegyet a lapátra. Ez van. Kemény az élet. 

Ui: nem ezért dobtam igazából, de ha nagyon őszinte akarok lenni, ez is benne volt a pakliban... szeretem a csöndet, ha alszom, tudomtudom, tök hülyeség... de ez van...  :)

irónia 2012.12.04. 10:34

A rózsás randi

Azt hiszem, engem sem vennének fel a királynő képzőbe. Történt ugyanis, hogy egy kis drága hozott nekem egy szál rózsát az első randinkra és a végén, abban pillanatban mikor már nem látott, kettéhajtottam - a rózsát - és kibasztam a kukába. Történt a következő. Elkezdtem levelezni emberemmel. Helyesen írt, értette a poénjaimat, egyszóval az alapok rendben voltak. Találkozzunk. Oké. Jeleztem, hogy én ilyen kerós csaj vagyok, tehát, olyan helyen ütközzünk, ahol le tudom biztibe kötni a gépet. Fővám tér, remek. Előbb értem oda, bicó lelakat. De nem voltam biztos abban, hogy jó helyre tettem, ezért elkolbászoltam egy kicsit. Erre, hogy hogy nem, a csarnok melletti padon, emberem papírba vagy abból ki - próbált csomagolni egy kb. 60 cm-es, nyéllel ellátott rózsát. Szép volt amúgy, rögtön az jutott eszembe, majd nagymuter sírjára jó lesz. Meglepődést, és persze földöntúli örömöt applikáltam egy tizedmásodperc alatt az lcd-mre, hogy hűűűűű, de szép rózsa. Kit ünneplünk? Nem úsztam meg, nekem hozta. Nézek rá, hogy óóóó, nem kellett volna, mivel keróval vagyok, mucikám, de csak annyit tudtam kinyögni, hogy remélem nem lesz baja a bicón.

Még korábban megdumcsiztuk, hogy beülünk a cédéfűbe, de az még akkor nem volt nyitva, tehát nem volt menekvés, akkor sétáljunk. Remek. Innen kezdve a közel méteres növény, sérülékeny szirmokkal a végén, az én gondjaimra volt bízva. Magyarul, ezt beszoptam, cipelhettem. Nem tudom, lányok, ti hogy vagytok ezzel, de engem kiver a víz attól, ha lerí rólam, hogy első randi, bazz. Hűűű, hányszor mutogattam már ujjal magamban, miniszoknyás, körömcipős, friss randis hamupipőpékre, akik félszeg mosollyal szagolgatták azt a virágszerű izét, hogy aszta, dejóillatavan, hogy na te ezt most megkaptad, kishúgom.

Ombre, közben folyamatosan beszélt hozzám, fingom sincs már miről, de mivel én semmi mással nem tudtam foglalkozni, mint ezzel a keserves virággal, egyszer csak ránéztem, hogy én ezt egyébként el sem tudom vinni, mert nem fér el. Ez nagyobb, mint a vázam, csikánó! Erre, azt mondja, no problem, majd keresünk hozzá madzagot!!!!!!!!! Első randi, még inni sem kaptam, de már madzagot keressek? Értitek? Szerintem is vidám.

Aztán a sétálásnak legalább eredménye lett, megérkeztünk az Egyetem térre, végre lebaszhattam magam mellé azt a dögöt, erre azt mondja csávókám, hogy hozott nekem valamit. Volt egy olyan érzésem, hogy ez számomra nem egyértelműen lesz jó, de optimistán vártam a poént. És az nem is késett. Ombre egy lassú, de határozott mozdulattal ölembe helyezte Latinovits Zoltán egyik könyvét. És közben hozzáfűzte, hogy azért hozta, hogy legyen miről beszélnünk. Jelzem, szeretem az irodalmat, szeretem a verseket, Latinovits-ot is. De nem itt, nem így és nem most. És akkor azt éreztem, hogy bazmeg, ez a fasz, másodjára alázott porig, úgy, hogy fingja sincs róla és úgy, hogy ő csak lovagiasan akarta ezt az egész kibaszott randikommandót lezavarni. Ki az a barom, aki könyvet visz az első talira, hogy legyen miről beszélni? :D Édesistenem, ebbe nagyon belenyúltam. De mivel nem szerettem volna megbántani, szépen lapozgattam, olvasgattam és beszélgettem, pedig arra gondoltam, hogy egy meteor rombolhatná porig ezt a büdös pesti belvárost, hogy valahogy engem is repítene el, egy másik galaxisba.

Eltelt vagy félóra, meleg sem volt, talán keressünk egy fűtött helyet, meg ha jól emlékszem, volt szó teáról, szal mocc. Beültünk egy teázóba. Itt újabb égetés jött, mivel váza kellett annak a kiba... rózsának. De váza nem volt. Az összes személyzet megnézte, hogy mekkora szára van ennek az izének, hogy megfelelő ibriket találjanak neki. Öcsisajt kért, 4 deci teát. De mivel nem volt olyan, csak 2 decis, kapott 2 egyforma csésze teát. Hűűűanyám, ez sokáig fog tartani. Így dumáltam. Valamiről, komolyan nem emlékszem már miről. Mikor fizetésre került a sor, ismét nem csalódtam, amikor megkérdezte, hogy egy 500-ast ha adok bele, az jó-e nekem? Hogy a faszba ne lenne jó, csak érjek már haza végre. De, most komolyan, nem szégyellte elkérni azt a piti ötszáz forintot? Áhhh, többet, ÉÉÉNNN, nem randizom, ebben ott és akkor biztos voltam.

Nah, vissza a keróhoz, mert még egy művelet hátra volt. Madzagot nem szereztünk, de a rózsát azt nekem most még, mint egy skarlát betűt viselnem kell, ezért az egyetlen megoldást voltam kénytelen választani, bele kellett cipzározni a rózsa fejét az övtáskába, ami a derekamra van hátratolva, mikor tekerek. És így is lett. Viszont az a kibaszott hosszú szára vagy a bukómat verte ütemesen, vagy japán, olasz, osztrák turistákat baszott pofán, miközben menekültem hazafelé a Szabadság hídon. És hát így esett, hogy átérve a hídon, megfogtam azt a szerencsétlen virágot és bedobtam a kukába.

És ha valaki most azt mondja rám, hogy egy büdös paraszt vagyok, akkor arra azt felelem, hogy tudom. Nnna....

süti beállítások módosítása