irónia 2012.07.02. 21:21

Variációk

A független férfi nem független. A független férfi másoktól függ. A független férfinak visszaigazolás kell. A független férfinak kapcsolatok kellenek. A független férfi kötetlenül ismerkedik.A független férfi válogatós. A független férfi nem vágyik komoly kapcsolatra. A független férfi hisz a kémiában. A független férfi büszke a szmájlis levelére. A független férfi visszajelzést vár. A független férfi minősít. A független férfi mindig vadonatúj alsót hord. A független férfi távnyitóval nyitja a kocsiját. A független férfi már főzött valamit valamikor. A független férfi jóban van az anyjával. A független férfi gyakran hazalátogat. A független férfinak fontosak a barátai. A független férfi nem ér rá minden nap. A független férfi a jó dugásért elismerést vár. A független férfiért harc folyik.A független férfi nem mindig elérhető. A független férfi népszerű. A független férfi esténként bulizik. A független férfit, ha beteg, senki nem ápolja. A független férfi ragaszkodik a függetlenségéhez. A független férfi szívesen találkozik élőben. A független férfi nem szeret levelezni. A független férfi előbb megdug, aztán beszélget. A független férfit, ha újrahívod, akkor már felveszi. A független férfi sok energiával alkalmas társsá tehető.

A nős férfi

A nős férfi ravasz. A nős férfi idomított. A nős férfinak két telója van. A nős férfi napszemüveges. A nős férfi nem annyira válogatós. A nős férfi álmodozik. A nős férfi hiányt pótol. A nős férfinak ez jár. A nős férfi otthon nem kapja meg. A nős férfit sajnálni kell. A nős férfi mártír. A nős férfinak felesége van. A nős férfi hazudós. A nős férfi nem harap. A nős férfit nem lehet harapni. A nős férfi hajtogat. A nős férfi gyűrűt tesz az asztalra. A nős férfi időre jön. A nős férfi időre megy. A nős férfi csal. A nős férfi munkaidőben netezik. A nős férfi hétvégén nem netezik. A nős férfi sms-t töröl. A nős férfit nem szabad hívni. A nős férfinak lelke van. A nős férfi állandó partnert keres. A nős férfi hálásabb. A nős férfi keményebb. A nős férfi többet akar.A nős férfi bevásárol. A nős férfi hamar elmegy. A nős férfi nem sétál kézen fogva. A nős férfi lakásra jön. A nős férfi autóban akarja. A nős férfi nem kizárólagos.
A nős férfi nem nekem való.

A férjes asszony

A férjes asszony letagadja a korát. A férjes asszony új fehérneműt vesz. A férjes asszonyt lenézik. A férjes asszony lenézi a férjét. A férjes asszony elhanyagolt. A férje asszony kivirágzik. A férjes asszony elkezdi szeretni a testét. A férjes asszony otthon már nem kefél. A férjes asszony önmegvalósít. A férjes asszony nem ismer magára. A férjes asszony ruhában kefél. A férjes asszony az izgalomnak él. A férjes asszony hazaviszi a szeretőjét. A férjes asszony kockáztat. A férjes asszony sms-t többször elolvas, nem töröl. A férjes asszony fiatal pasikkal kefél. A férjes asszony boldogabb lesz. A férjes asszony a pillanatnak él. A férjes asszony szerelmes lesz. A férjes asszony borítani fog. A férjes asszony naív. A férjes asszonyt kihasználják.A férjes asszony bevallja. A férjes asszony elhagyják. A férjes asszony elköltözik, és keresi azt, amit elveszített.

süti beállítások módosítása